BĂ€st i Test

BÀsta GPS-klockan för barn 2020 - Trygghet och koll pÄ barnen

BÀst i Test Som förÀlder i dagens samhÀlle vill man gÀrna ha möjlighet att ha full koll pÄ var sina barn Àr. Detta gÀller nÀr dom Àr hos vÀnner, i skolan eller pÄ nÄgon sina andra aktiviteter. Som tur Àr gÄr tekniken framÄt och idag finns det en mycket bra lösning pÄ detta och det Àr GPS-klockan!

BÀsta sulky 2020 - Paraplysulky bÀst i test - Smidig och enkel vagn för resa och vardag

BÀst i Test NÀr barnet har blivit lite Àldre och vill gÄ allt mer och mer pÄ egen hand har man inte lÀngre ett behov av en rejÀl, stabil vagn som Àr komfortabel att sitta eller ligga i lÀnge. Dock orkar inte de smÄ benen gÄ fullt lika lÄnga strÀckor som vi vuxna och det kan komma tillfÀllen nÀr barnet behöver vila benen eller kanske blunda en stund trots att hen Àr lite Àldre.

Elbil för barn - Fartfylld lek med egen bil för barn

BÀst i Test MÄnga barn verkligen Àlskar bilar och att fÄ köra en vore en ren dröm, vi har dÀrför bestÀmt oss att skapa en specialsida hÀr för bilar för barn, framförallt elbilar. PÄ marknaden idag finns en mÀngd elbilar för barn i olika prisklasser.

BÀsta nattlampan 2020 - Trygghet i mörkret

BÀst i Test Nattlampan och inredningen i barnets eller ert gemensamma sovrum Àr inte bara en inredningsfrÄga utan handlar Àven om att skapa trygghet och en vÀrme som ger barnet ro att slappna av och somna in för natten.

BÀsta vinterskorna för barn 2020 - Varma och torra fötter för alla barn

BÀst i Test Att hÄlla fötter varma och torra Àr A och O under vintern, det Àr sen gammalt. DÀrför Àr det vÀldigt viktigt att vi vÀljer riktigt bra vinterskor Àven till vÄra smÄ som ska kunna vara ute och leka i sÄvÀl snö som slask och regn utan att nÄgonsin behöva frysa om tÄrna.

BÀsta vinteroverallen 2020 - HÄll vÀrmen i alla vÀder

BÀst i Test Att barn ska kunna vara ute och leka i vÄtt och torrt oavsett vÀderlek Àr nÄgot som man bör se som sjÀlvklart, dÀrför Àr det ocksÄ vÀldigt viktigt att man som ansvarig och förÀlder ser till att ha riktigt bra vinterklÀder nÀr kylan börjar komma krypande.

BÀsta hoppgungan 2020 - Utveckla motorik pÄ ett lekfullt sÀtt

BÀst i Test SmÄ barn har en fantastisk vilja och glöd att pÄ egen hand utveckla sin motorik, men genom att ge barnet hjÀlpmedel och locka pÄ ett lekfullt sÀtt gör drivet Ànnu större. DÀrför Àr hoppgungan en optimal babyprodukt pÄ mÄnga olika sÀtt, barnet fÄr hoppa, leka och utforska sin kropp och motorik pÄ egen hand samtidigt som du fÄr hÀnderna fria och barnet sitter i tryggt förvar sÄ att du antingen kan ta tag i disken eller bara fÄ slappa en liten stund i soffan.

BÀsta gravidkudden 2020 - Kuddar som avlastar och underlÀttar

BÀst i Test Funderar du pÄ att köpa en gravidkudde? DÄ Àr du inte ensam. Allt fler kvinnor vÀljer att prova olika hjÀlpmedel som underlÀttar under graviditeten. "Pregnancy glow" i all Àra, men nÀr man kÀnner trötthet, kramper och sparkar i magen kan en gravidkudde vara rÀddaren i nöden.

BÀsta babyvakten 2020 - Trygghet och koll nÀr barnet sover

BÀst i Test Som nybliven förÀlder sÄ vill man givetvis övervaka sitt lilla barn hela tiden för att se till sÄ hen Àr trygg och sÀker dygnet runt. Dock Àr detta inte direkt förenligt med det liv och den vardag som vi lever i idag, pÄ kvÀllarna Àr ett sÄdant exempel.

BĂ€sta joggingvagnen 2020 - Motionera med ditt barn

BÀst i Test Att som förÀlder fÄ egentid till trÀning kan för mÄnga lÄta som en utopi, oavsett om man Àr ensamstÄende, tvÄ förÀldrar eller har andra familjekonstellationer Àr det ofta mycket svÄrt att hitta de dÀr timmarna för ett intensivt trÀningspass. DÀrför Àr det optimalt att investera i en riktigt bra joggingvagn, eller löpvagn som det Àven kallas.

BĂ€sta barnvagnen 2020 – Stort bĂ€st-i-test av barnvagnar

BÀst i Test NÀr man vÀntar barn Àr det en vÀldigt omvÀlvande tid dÀr man ska hinna med att njuta av den förvÀntan och glÀdje man kÀnner inför den kommande lyckan samtidigt som man vill vara sÄ förberedd praktiskt som det gÄr. Vi har gÄtt igenom och testat de bÀsta barnvagnarna inför 2020.

Tipsa oss!

Vill du tipsa oss om nÄgot eller har du feedback pÄ nÄgot vi publicerat vill vi gÀrna veta! Hör av dig till redaktion@bastforbarn.se.